Warning: mktime() expects at most 6 parameters, 7 given in /home/blackram/public_html/lang_parser.php on line 65
Black Ram - Две легенди
Black Ram
Една Легенда

Секция За Black Ram

Мастър Блендърите на Black Ram правят вкуса на уискито специфичен и неподражаем, съчетаващ силата на златния ечемик с мекотата на бистрата планинска вода. Смесва се малцов и зърнен дестилат, за да се получи бленд, подходящ за BLACK RAM - уиски с всички характерни вкусови качества за едно наистина добро уиски.
Целта е да се постигне индивидуален бленд, който да се хареса на всички. За да се подържа постоянно и високо качество, мастер блендърът в сътрудничество с партньорите ни внимателно блендира и разработва всяка една партида. До разработването на финалния вариант се правят и междинни тестове на всички параметри.
Уиски BLACK RAM перфектно се консумира с две бучки лед, за достигане на пълна наслада. Така напитката развива целият потенциал на аромата си
Black Ram Blended Whiskey
Научи от къде идва силата на Black Ram Whisky - Силата на една легенда
Black Ram Blended Label
Black Ram Finest Selection

Секция Black Ram Black Reserve

За приготвянето на Black Ram Black Reserve се използват различни по стил, отлежали минимум 12 години малцови и зърнени вносни дестилати. Тяхното умело смесване придава на Black Reserve изключителен вкус на малц, неповторим маслен завършек и характерния за отлежалите уискита силен характер. Блендът отлежава в подбрани дъбови бъчви, за да се подсили независимия, нестандартен характер на всеки един от отделните видове дестилати. При смесването им се ражда уникално заобления букет, богатата, кехлибарена окраска и отличителния вкус на „Black Ram Black Reserve”
Black Ram Finest Whiskey
Научи от къде идва силата на Black Ram Black Reserve
Black Ram Finest Label
Black Ram Honey Label

Секция Black Ram Honey

Black Ram Honey притежава мек вкус, деликатна сладост и типичен аромат на отлежало в дъбови бъчви уиски с ефирни нотки на ванилия и ухание на мед. Поради сравнително ниското си алкохолно съдържание - 35%, напитката е изключително подходяща за топлите пролетни и летни вечери, споделени в приятна компания. Питието разкрива цялото си ухание ако се изстуди. Black Ram Honey е за тези, които са дългогодишни почитатели на вековната традиция на уискито, както и за всички, дръзнали да навлязат в този свят на легендарни моменти.
Black Ram Honey Whiskey
Научи за най-новия член на Black Ram - Black Ram Honey, създаден за да бъде консумиран с удоволствие и наслада.
Black Ram Honey Label
bgen
Виж Нашите клипове в Youtube
bgen
За да разгледате сайта, трябва да имате навършени 18 години.
За да разгледате сайта, трябва да сте съгласини с общите условия.
Моля, изчакайте. Страницата се зарежда.
best websites of the world
Избор на файл
captcha
Всички полета, маркирани със звездичка (*) са задължителни.
Съобщението е изпратено успешно!
OK
Условия за поверителност и ползване на „бисквитки“ Условия за ползване
Общи условия